FashionPeople - fashion for the people

Du er her: Forside » Mode & Skønhed » Design dit eget hundehalsbåndssmykke fra VOSS BY VOSS

Design dit eget hundehalsbåndssmykke fra VOSS BY VOSS

2 søstre har netop startet deres egen virksomhed VOSS BY VOSS, som laver individuelle hundehalsbånd sammensat med Signatur Charms og Fairytale Drops efter hundeejerens eget valg.

Ideen til deres virksomhed opstod, da Stine fik Tulle (en dejlig sort mini schnauzer). Hvor hun opdagede, at der, i et kæmpe marked, manglede et design med eksklusive og lækre hundehalsbånd til en fornuftig pris.

- Vi designede selv et halsbånd i kernelæder, og erfarede i processen, at vi gerne ville have et halsbånd, som kunne udtrykke noget unikt. Det blev til en fin detalje af en strop, hvor der kan sættes charms på, og som fortæller hundeejerens historie, lidt hvem ejeren er, og hvad han/hun vil. Stroppen kan pyntes med charms alt efter, hvad hunden og dens ejer skal den pågældende dag. Vi kalder ideen Collect A Collar, da ejeren udelukkende selv sammensætter charms, og fortæller sin helt egen historie, siger Stine Voss og fortsætter:

- Vi har udover vores design af charms også designet vores egen Fairytale Drop Collection i mange farver, som er inspireret udefra det eventyr, der venter en ejer og dens hund. Vi er inspireret af vores nutid, hvor det skal være enkelt og lækkert, men hvor vi mennesker blandt andet har behov for at udtrykke vores unikke personlighed gennem hunden.

Vi ønsker at være et globalt brand med dansk design af hundehalsbånd og smykker, da vi ikke kan lade være.

VOSS BY VOSS har åbnet webshop i september, hvor kunderne kan lade sig inspirere, udvælge og købe de mange lækre charms, fairytale drops og hundehalsbånd vi har i udvalg.


 
FIND BUTIK HER

  

SENESTE NYT


Artikler

 
NYESTE BUTIKKER


SENEST OPDATEREDE BUTIKKERMEST BESØGTE BUTIKKERTILFÆLDIGE BUTIKKER


Seneste Søgninger


Tøj
Privacy Policy